Quick Update

2011-05-20 08:15 | kommentek

Nem nagyon történt itt mostanában frissítés, és nem is nagyon fog. Nem mintha nem lenne mit mondani, csupán időt nem találok rá, és ha egyszer sikerülne is időt találni, akkor is valószínű inkább angolul állnék neki újra.

Ez most egy gyors update, amiben szeretném tisztázni, hogy jelenleg nem vagyok elérhető semmiféle projektre. Itt van, kimondtam, ezek után már lelkiismeret-furdalás nélkül tudok egy szóban minden megkeresést visszautasítani.

Tavaly május óta a Secret Sauce Partners cég kicsi, lelkes és profi fejlesztőcsapatát erősítem, és nagyon élvezem. Hatalmas élmény olyan munkatársakkal együtt dolgozni, akik nagyon értenek ahhoz, amit csinálnak, és ha valahol még fejlődniük kell, akkor azt lelkesen teszik. Az eddig eltelt egy év alatt magam is sokat tanultam tőlük. Ha számba kellene vennem, akkor talán többet, mint előtte egymagamban vagy korábbi munkahelyeimen. Rengeteg izgalmas problémával találjuk szembe magunkat, és sok új dolgot tudunk kipróbálni (nem csak mint lehetőség, hanem inkább mint követelmény). Nem sokára elérhető lesz legújabb termékünk Belle 96 néven.

Pár kulcsszó azzal kapcsolatban, hogy mikkel dolgozunk: Ruby, Sinatra, Chef, Linode, Node.js, CoffeeScript, HTML5, CouchDB, Kanso, Titanium, BDD w/ vows, sinon.js, should.js, ... Minek is erőlködöm, nem lehet felsorolni mindet. Ha bővebben érdekel, keress meg valamelyik meetupon, és szívesen beszélek róla.

Ez itt Bácsi László blogja Rubyról, Ruby on Railsről, JavaScriptről, saját projektekről.

Ajánlj engem