Breaking news: Indul a Ruby Meetup a.k.a. budapest.rb

2008-08-28 08:36 | kommentek

Apró utalásokat már tettem rá, néhány embernek már említettem az ötletet. Mostantól viszont hivatalos. Indul a budapest.rb, az első és egyetlen magyar találkozó (tudomásom szerint), ami a Rubys / Railses közösséget hivatott összefogni. Havi találkozók lesznek, hasonló légkörben, mint a Newtech meetup.

Idézet a meetup leírásából:

A budapest.rb Ruby fejlesztők és a technológiával ismerkedők érdekében jött létre. A találkozók során a megismerhetjük a többi magyar Ruby fejlesztőt, tanulhatunk egymástól, és megoszthatjuk saját tapasztalatainkat.

Már régóta foglalkoztat egy ilyen esemény szervezésének gondolata, és az utóbbi hónapokban végre összeállt a kép. Már az első alkalom is alakul. Szeptember 17-én lesz a KÉK-ben este hétkor. A részleteket még szervezzük, de már most írjátok fel a naptáratotokba.

Lehet még jelentkezni előadónak az első alkalomra. 1-2 előadást szeretnénk még a jelenleg bejelentettek mellett, amelyek max. 5-10 perc hosszúságúak kellene legyenek. Akinek lenne kedve előadást tartani írjon nekem egy mailt a meetup kukac lackac.hu címre.

Szóval regisztráljatok a budapest.rb oldalán, RSVPzzetek, és gyertek el. Meglátjátok legendás lesz!

Ez itt Bácsi László blogja Rubyról, Ruby on Railsről, JavaScriptről, saját projektekről.

Ajánlj engem