Díjazott lett a Callout

2008-08-24 13:09 | kommentek

Említésre méltó hír itt a blogon is, hogy az Extend Firefox 3 versenyen díjazott lett a Callout firefox kiterjesztésem. A kiterjesztés lehetővé teszi, hogy web alkalmazások és Greasemonkey szkriptek az operációs rendszer értesítő rendszerén (mac alatt Growlon, windowson az a taskbarból kibújó izén) keresztül tudjanak üzenetet küldeni a felhasználónak.

Az új Firefox kiterjesztés kategóriában kerültem a hat futottak még díjazott közé. A nyereményem egy Firefox Ogio Messenger Bag megtömve pólókkal, könyvekkel, matricákkál és egyéb jóságokkal. Ezen kívül pedig egy ActiveState Komodo licensz (meséljen nekem erről valaki, aki már használta), bögre meg póló (gondolom ActiveState brandelt). A legjobban a messenger bag izgat, mivel megérett már az idő egy új táskára, ez pedig remélhetőleg ideális lesz a városi notebook hurcolászásra.

Persze örültem volna még egy Macbook Airnek (azt kapott a három győztes), de nem is számítottam rá, hogy nyerek. Úgy voltam vele, hogy ha már belefogtam ebbe a kiterjesztés fejlesztős dologba, akkor azzal nem veszítek, hogy benevezek párat. A Callout kiterjesztésen kívül még a Tea Time indult. Nevezéskor annak mondjuk nagyobb esélyt jósoltam, de a Firefox 3-ra updatelt kiterjesztések kategóriában győztes Read It Later kiterjesztés tudja mindazt, amit a Tea Time nyújt, és még többet is. Szóval nem lepett meg, hogy nem a Tea Time-ot választották. És meg kell jegyeznem, hogy a Read It Later tényleg nagyon jó lett.

Az eredményekről több blog is beszámolt, ami hozott egy kis extra látogatottságot az angol project page és a GitHub repo oldalakra, de azért semmi túl komoly. Itt van pár bejegyzés azok közül, amiket találtam:

Ez itt Bácsi László blogja Rubyról, Ruby on Railsről, JavaScriptről, saját projektekről.

Ajánlj engem